Nechcem sa miešať, ale niečo si nenecham len pre seba...
SH, myslím, že o "hlodoch" tu reč nemusí byť, Anonym asi dobre vie, o čom piše a ked mu/jej to nikto nevyvracia, zrejme to bude ako v porekadle o mlčaní... 
na druhej strane ale Anonymný...ked je kocur neperspektivny, nie je to zaležitosť plne svedomia majitela a rozumu potencialneho chovatela, ktorý by mal kocurom kryť?  Nie je celkom ukážka perfektného charakteru...zhadzovať ho pred verejnosťou. 
Už aj keby si mal/a pravdu, čo na tom...predpokadam, že ty si rodokmene ustrážiš a v chove nepoužiješ nič od neho a ani jeho...prečo ťa to trápi?

Asi by s nim nebola na niakej tej vystave keby mal v rodokmeni to co pises.......Niesom si ista ale uchovneny znameno to ked s nim pojdes na niaku tu vystavu... Nie to ze musis mat aj ty niake macky toho isteho plemena..... A potom moze davat nakryvat..... Ako ty mozes vediet ze Bruno ma v rodokmeni Sib. macku??? Ako to by ma zaujimalo.... Takeho kocura by vobec nepustili na vystavu keby mal take cosi....
  Asi by s nim nebola na niakej tej vystave keby mal v rodokmeni to co pises.......Niesom si ista ale uchovneny znameno to ked s nim pojdes na niaku tu vystavu... Nie to ze musis mat aj ty niake macky toho isteho plemena..... A potom moze davat nakryvat..... Ako ty mozes vediet ze Bruno ma v rodokmeni Sib. macku??? Ako to by ma zaujimalo.... Takeho kocura by vobec nepustili na vystavu keby mal take cosi.... 
 ale uplne ine... ale teraz uz su natolko slachtene, ze takato chyba by sa stat nemohla....Ale vazne by ma zaujimalo ako mozes vediet ze Bruno ma v rodokmeni sib. macku..
  ale uplne ine... ale teraz uz su natolko slachtene, ze takato chyba by sa stat nemohla....Ale vazne by ma zaujimalo ako mozes vediet ze Bruno ma v rodokmeni sib. macku..  Možno nemali pri ruke ragdoll kocúra, alebo sa dovod vždy nájde.
 Možno nemali pri ruke ragdoll kocúra, alebo sa dovod vždy nájde.

A konkurencia v ragdolloch ma naozaj nijak netrápi keby ťa to zaujímalo
 A konkurencia v ragdolloch ma naozaj nijak netrápi keby ťa to zaujímalo