Je to naozaj divne, vyzera to tak, ze ludia, ktorí si ich kupujú, nemyslia dopredu, len chcú mat malý zivy vankusik, no po case ich omrzi starat sa o to...
Vysvetli mi niekto to zmyslanie???
ĎAKUJEM
anitram píše:A ja neutocim na ziadnu rasu, aj orieskov by som brala keby neplzli, je to len moj subjektivny nazor ci silka alebo yorka, ale york je mensi a lahsi, preto ma u mna to najvacsie plus
zuzu píše:Ja neviem, ale fakt neviem pochopiť prečo všetkým tak straaašne vadí že na svete je veľa yorkov...No povedzte, keby bolo takto rozšírené plemeno čo ja viem napríklad westík, aj naňho by ste vraveli to isté..to sa stavím...a keď už mám RÁd psy..tak je mi úplne fuk aká rasa je najobľúbenejšia..je mi jedno či na každom rohu stretávam weimarera alebo yorka..jednoducho tie psy miluijem všetky dohromady..a nevravte mi, že keď mám doma svojho miláčika, tak ho nemám radšej ako psy ktorého stretnem na ulici....prečo všetkých hádžete do jedného vreca? Veď nie každý majiteľ sa o svojho psa stará tak ako by sa mal, takisto ako sú na svete milióny ľudí ktorí svojich psov milujú..anitram, ani ja si nemôžwem pomôcť, mne tiež z toho prvého príspevku priam kričalo yorki fuuuuj a silky supeeeer ako si povedala...a to nehovorím preto že mám doma úžasného psa ktorý má náhodou názov plemena yorshir...keby som mala doma vlčiaka, ľúbila by som ho rovnako...a je mi to fakt ale fakt jedno že to plemeno je rozšírené
howgh
Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 1 hosť