na kolko admin a MAJITEL tejto stranky ma podla mna trochu ine vnimanie sveta a rebricek hodnot. koncim na tomto jeho fore. mne jeho forum netreba. neviem ci jeho foru treba uzivatelov. bodka.
Sory emor, ale keby to napisala nejaka zenstina*, tak by som sa nad takym prispevkom ani nepozastavil, ale od teba ma to prekvapuje.
Rychlo dobojovane IMHO. Mno, NO neni pit...
*jemne a citlive stvorenie, reagujuce vacsinou emocionalnejsie ako muzstina
Aj psy maju zle dni, mozno dnes je ten dena ja som ten pes! Warriors
Noooo aj Fraga by rada napísala posledný príspevok od Fragy... ale nemmóše..... asi by ju roztrhlo keby nemohla potom reagovať na niektoré výplody bujnej fantázie niektorých asitak....
Fraga píše:Noooo aj Fraga by rada napísala posledný príspevok od Fragy... ale nemmóše..... asi by ju roztrhlo keby nemohla potom reagovať na niektoré výplody bujnej fantázie niektorých asitak....
a teraz nerozumiem - čo je silnejšie ?, asi idem pre kvetinku a budem si trhat lístočky..., končím, nekončím, končím, nekončím...ráta sa aj polovičný lístoček?
Diky heh ale nie je to ono on sa mal menit na hrubosrstého a dlhosrstého na druhom fóre to funguje ale tu je ten obr. moc velky ma 7,16kb a povolenych je 6