beira píše:Asi ano... zeby preco k nam bol dovezeny pitbull?![]()
Si koledujem, co?
beira prosim zaloz ju ty lebo ak to spravim ja asi ma odtialto sam admin na niekoho poziadanie vyhodi
a to by som samozrejme neprezila

Zolo píše:eva_ivan píše:Zolo precitaj si to radsej
Ty si Beira? Lebo oslovil som ju...
...len prirodzenie, ale aj prirodzenu inteligenciu
mám vážne obavy, že prirodzením (a nielen tu) myslí niekto inýa budeš sa diviť, tieto myšlienkové pochody ti vôbec nezávidím. Veď to nakoniec aj tak vyzerá!
eva_ivan píše:beira prosim zaloz ju ty lebo ak to spravim ja asi ma odtialto sam admin na niekoho poziadanie vyhodi
Jaro píše:Tych RR s polovnymi skuskami bude na Slovensku max do 10ks z celej clenskej zakladne a skusky absolvovali v Ceskej republike . Jednalo sa o farbiarske skusky duricov . Jedna slecna mala odvahu sa prihlasit na Slovensku na farbiarske skusky malych plemien ale nebola pripustena na tie skusky . Rozhodca ju slusne vyhodil .
Zolo píše:Emor, ja som prišiel na to, čo Ťa, na rozdiel od iných trápi a kde máš kynologickú achilovku... Tvojim problémom je nedostatočný rozhľad a chabé vedomostiA pritom riešenie je také prosté, aj keď pre Teba vzhľadom na vzdialenosť, trochu komplikované : Cesta k tým pravým informáciám a zdroju ponaučenia je : Tramtarará - trhy v Senci....
Tak na tom popracuj!!! A inak je toho ešte viac, ale najprv zvládni toto, nech sa Ti konečne
...repr^zent píše:Link ti nefunguje (takto ano http://www.dogsk.sk)a ja som zalozil temu na zgustnutie. Beira ma inspirovala s tym pitom.
eva_ivan píše:Jaro píše:Tych RR s polovnymi skuskami bude na Slovensku max do 10ks z celej clenskej zakladne a skusky absolvovali v Ceskej republike . Jednalo sa o farbiarske skusky duricov . Jedna slecna mala odvahu sa prihlasit na Slovensku na farbiarske skusky malych plemien ale nebola pripustena na tie skusky . Rozhodca ju slusne vyhodil .
Jaro myslim, ze by si si mal osviezit svoje info, ale nic v zlom, nerada by som tu zase zabijala cas vysvetlovanim niecoho nepopieratelneho s dalsim muzomvopred dakujem za pochopenie
a ked som pisala, ze skusky ma polovica RR co poznam, ratala som do toho aj RR z inych krajin, nielen zo SR, aj ked toto uz asi malo patrit niekomu, co vie tak fantasticky dobre ratat malou nasobilkou
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia