Fanny píše:Kazdy si vyberie plemeno ake mu vyhovuje, napr. mne by taky NO nevyhovoval, je pre mna prilis jednoduchy. Taktiez mi nevyhovuje chlap, ktory hned skace ako ja piskam, ved to je nudaaa
Presne to som sa im pokusala naznacit

Fanny píše:Kazdy si vyberie plemeno ake mu vyhovuje, napr. mne by taky NO nevyhovoval, je pre mna prilis jednoduchy. Taktiez mi nevyhovuje chlap, ktory hned skace ako ja piskam, ved to je nudaaa
Zolo píše:Fanny, ale to môžeš posúdiť, až keď budeš mať to NO v ruke, nie keď ho vidíš. Ver mi, že aj s niektorým z nich sa natrápiš ako mula a chabý výsledok. ale s ostatným napísaným súhlasím, aj keď som RR necvičil. Ale nevidím s cvičením RR až taký problém, pokiaľ to má v hlave v poriadku a v poriadku je aj individuálny prístup.
beira píše:Fanny píše:Kazdy si vyberie plemeno ake mu vyhovuje, napr. mne by taky NO nevyhovoval, je pre mna prilis jednoduchy. Taktiez mi nevyhovuje chlap, ktory hned skace ako ja piskam, ved to je nudaaa
Presne to som sa im pokusala naznacitSom rada, ze sme dve...
Fanny píše:Beiruch ale je tu jeden alergik na "piskajuce", tak opatrne aby z nas nemal virazku
beira píše:A ako vies, ze nemala?Vy tiez budete moct posudit to, o com tu piseme, az ked toho RR budete mat doma... a k tomu, ako sa zda, ani jeden chut nema...
A to z jednoducheho dovodu: mate psa za inym ucelom ako my...
Nils píše:Fanny píše:Beiruch ale je tu jeden alergik na "piskajuce", tak opatrne aby z nas nemal virazku
potrebuješ vitamíny??
beira píše:Nils píše:Fanny píše:Beiruch ale je tu jeden alergik na "piskajuce", tak opatrne aby z nas nemal virazku
potrebuješ vitamíny??
Taky vitamin obcas nie je na skodu, ale nerada by som sa vratila k teme kastracie...Celkovy problem neporiesi, ale aspon nacas umlci
Fanny píše:Nils, pisajuce ci pisKajuce ?![]()
Ani v jednom mojom prispevku nebola stipka urazlivosti ci jesitnosti - to je vacsinou vysada muzov. Asi budem musiet pouzivat viac smajlov
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť