chvalit sa cudzim perim. moc heske. slusi to istym typom osobnosti. priatelicek dal prachy a slecinka sa ma v com realizovat a divat sa na svet zhora.
a este jednu vec. vvliect so sebou psa do HR je ten najlepsi dokaz naco psa vlastne mame:-D

emor píše:voci beira uz som minul secko co sa dalo. s rozumnym sa neda spriecat. niet o com.![]()
![]()
Zolo píše:beira píše:A ked sme uz v inej teme boli pri sexizme, som si tak uvedomila, ze RR maju vacsinou zeny... Tak mi napadlo, preco asi
quote]
Bingo! A chcú ich kastrovať! Prečo asi? (Ich majú a dávajú...)
beira píše:Zolo píše:beira píše:A ked sme uz v inej teme boli pri sexizme, som si tak uvedomila, ze RR maju vacsinou zeny... Tak mi napadlo, preco asi
quote]
Bingo! A chcú ich kastrovať! Prečo asi? (Ich majú a dávajú...)
Wow, to mi nenapadlo, skor to pre mna vyplyva z toho, ze zeny hladaju k spolunazivaniu mysliace bytosti... a kedze takychto muzov, ktori by nam boli rovnocennymi partnermi, je coraz menej... museli sme importovat RR z Afriky... , aby sme mali s cim bojovat na intelektualnom poli...
Idete, dajte nieco vtipne...Fukam vam do plachiet, priam dujem...
beira píše: je coraz menej... museli sme importovat RR z Afriky... , aby sme mali s cim bojovat na intelektualnom poli...
Zolo píše:beira píše: je coraz menej... museli sme importovat RR z Afriky... , aby sme mali s cim bojovat na intelektualnom poli...
Hmmm, v Afrike sú že vraj černosi(ale možno sa mýlim, možno ma tu niekto opäť spranieruje za nevedomosť, možno ma spersonifikuje na svoj obraz a la veľká huba - malý mozog, že...)
. Pokiaľ viem, tí sú "intelektuáli" vraj inou časťou tela ako mozgom... Len potom neviem, načo tie kastrácie... Beira ideš....
eva_ivan píše:Zolo precitaj si to radsej
Ty si Beira? Lebo oslovil som ju...
...len prirodzenie, ale aj prirodzenu inteligenciu
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť