No vzhladom na to, ze sa jedna o organics krmivo tak neviem ci uz prisla doba predaja takychto krmiv na Slovensku. Samozrejme kmiva s tymto oznacenim patria na vrchol rebricka kvality a cistoty pouzitych surovin.
Porta sa vyraba v USA pod Fromm Family.
Ako som už písala, ponúkajú ho na Animale e-shop,kačka+ryža a slede,sardinky,losos+ovsenná múčka. 2kg stojí 390-Sk.Dodacia doba 3-5dní. Tak teraz neviem,ktoré objednať,či Porta 21,alebo Exclusion. Ak môžeš fosilia, prosím poraď, vidím ,že tomu rozumieš.
Hm zajimave granule, jaksi do CR asi fakt jeste nedorazili, bo obchodu co je prodavaji vyjeli asi dva a oba slovenske ((
Fosilia: jak ja kdyz se budu zajimat a nevim samozrejme zdaleka co Vy, tak jak poznam nebo alespon co nejlip odhadnu vstupni kvalitu surovin v granulich???
zora - prosím ťa objednala si tu Portu21? nikde na nete nemozem nájsť recenzie a skusenosti s týmto krmivom a celkom sa mi pozdáva daj prosím vedieť, dakujem
-inak som ho nenašla ani pod Fromm family ako písal Fosília maju tam síce podobne krmivá ale celkom iné balenia - vôbec nič žiadne info
Ahooojček,aj tu sa stretávame ? Konečne som si prečítala aspoň 1 mienku o porte a aj to pozitívnu od Fosilie....Eduško je krááásnučký havo Od vtedy aj ja hladám nejaké recenzie,ale ništ
Navždy si zodpovedný za to čo si k sebe pripútal.....
Antoine de Saint Exhupery