Ja sa rada poucim, cize ak mi povies, kam mam ist hladat pojem polovny revir, pojdem si to nastudovat... aj ked uz teraz viem, ze polovnym revirom moze byt aj namestie, kde sa zdrzuju holuby, ze je to tusim 80% uzemia SR... cize skoro vsetko, lenze aj tak je pre mna les nieco ine ako luka za dedinou...
Mne nejde o to dokazat, ze vsetci polovnici su blbi a ozrani, ale o to, ze ak nejaky zakon existuje, treba ho respektovat. Mozes ma presvedcit, ze ten zakon mi psa navolno pustit zakazuje vo vseobecnosti a este lahsie ma presvedcis a vlastne ani presveidcat nemusis, ze su miesta a obdobia, kde a kedy by sa pes navolno vyskytovat nemal. Ale asi sa zhodneme v tom, ze psovi na vybehanie nepostaci len zahrada ci pohyb na voditku, ze psickari existuju, platia dane a mali by sme za ne nieco dostat...

Mne postaci, ak obec alebo polovne zdruzenie vymedzi priestor, kde si budem moct psa bez obav pustit a nikomu neprekazat... pokusala som sa o to, ale bolo mi povedane, ze u nas taky priestor nie je...
Mne psy deti nenahradzaju, a aj keby, to este neznamena, ze ich necham pytliacit, len nech su, zalticka moje rozmaznanucke, spokojne