bruno píše:silvuska a tebe padol pes z neba? nemas ho nahodou od chovatela? lebo inac sa pes ziskat neda.
bruno píše:A predsa existujú aj množitelia psov s PP , bohuzial je to pravda...
bruno píše:... podla niekoho chovat a mnozit je rozdiel...
korra píše:Amguk..no asi nieale snazila som sa..nie vzdy to vyjde...
teraz mam ale iny problem...telatko ma hot spot, takze mazeme, susime, okrikujeme aby sa neskrabal, musela som ho vystrihat na tych miestach, vyzera hrozne...ale to je nepodstatne. Zajtra mazeme k vetovi, ale dufam, ze to zvladneme aj bez ATB.....
rea píše:bruno píše:... podla niekoho chovat a mnozit je rozdiel...
Áno, aj podľa mňa to rozdiel je. Ty si toho, podľa toho, čo píšeš, veľmi názorným príkladom. Miešaš dokopy ľudí, u ktorých prípadnú príbuzenskú plemenitbu upravuje ešte aj zákon (incest), neberieš do úvahy prirodzený výber, ktorý pri množení v prírode funguje a pri chove by ho mal riadiť človek s nutnými vedomosťami, aby chápal dôsledky svojho konania. Ako som písala, chápem dôvody toho, že viac o tom ani vedieť nechceš. To neznamená, že schvaľujem. To je ale tvoj problém. Čo pošleš, to sa ti skôr, či neskôr vráti.
bruno píše:chovat znamena mat jedneho psa a nerozmnozovat, uz ten kto si hovori ze ma chovnu stanicu je mnozitel - teda suhlasis aj s tymto?
Tingri píše:Mať znamená vlastniť....chovať znamená v zaregistrovanej chovnej stanici v kontrolovanom chove...množiť znamená orechy - viď Bruno...
Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 2 hostia