Ďakujem.
Máš krásnu bullteriérku. Mne sa táto rasa veľmi páči, len v mojich očiach má jedinú nevýhodu - Nedá sa česať. Ja som totižto na česanie zaťažená. Je to pre má taký relax a aj pýcha. Keď ideš so psíkom a je krásne vyčesaný, veru niet krajšieho pohľadu.
Psy nám uchmatli naše srdcia, naše domovy a naše peňaženky, nie nevyhnutne v tomto poradí...
Jéj tu je nejaký dobrovoľník na česanie...ja kým dočešem poslednú, tak môžem začať od začiatku, mám totiž jednu tibetskú teriérku a dve lhasáčky...všetko kandidáti na česanie.
A zo Žiliny by to nebolo až tak ďaleko
Danaka,
dakujem. Pre mna to je zas oooooooooooobrovska vyhoda. Ja si neviem predstavit ju kazdy den vycesavat ale aj mne sa pacia pekne upraveni psickovia. dost ma pobavuje pohlad na psikov, ktory vypadaju akoby ich majitel nikdy vzivote necesal.nechapem to, ved ked si raz zaobstaram psika s takou srstou tak sa aj riadne staram.
Presne si to vystihla zuzupes.
Ahoj Tingri. Tvoju stránku som už pozerala. Ach tibeťáci a hlavne čierny moja srdcovka. Ak by si chcela vyčesať kľudne sa stav. Sa pobavím.
[/img][/code][/list]
Psy nám uchmatli naše srdcia, naše domovy a naše peňaženky, nie nevyhnutne v tomto poradí...
No po dnešnej vychádzke to vyzerá tak na 4 hodiny - pichliače, trávičky, konáriky:-)) Niekedy mám pocit, že mi pri tom česaní "odíde" chrbát.
Ale srdcovky si treba plniť, ja som si svoje tiež splnila, t.j. lhasák a tibeťák a jednu mám ešte ako bonus.
Ano to poznám. Mám síce len bradáča, ale je to americký typ, čiže nožičky bohato osrstené (síce nie tak ako tibeťák, ale tiež to poteší a zvlášť povýcviku v lese )) ) A keď chcem aby vyzerala k svetu, nejaké strihanie neprichádza do úvahy. Pekne vyčesávať a trimovať poctivo palčekami.