S aportom sa trapim aj ja...
Uz som zvladol start zo sedu od nohy, az po dopadnuti aportu a az na povel aport startuje.. Sem tam sa zabudne, ale vacsinou ho zastavim povelom stoj, musi spat k nohe a az potom moze vyrazit.
Problem je, ze:
1.Cestou spat sa s aportom hra (prehadzuje si ho napr v papuli). Riesim to tym, ze mu utekam, potom nema cas..
2.Meter predomnou ho pusti, nepredsadne. Ak ho nahodou drzi, tak v momente, ked poviem sadni ho opat pusti.
Kupodivu pet flasu je schopny niest cez cele mesto a na hranici prechodu pre chodcov aj sadne a drzi.
Myslim, ze to nie je tym, ze som ho neucil "ku mne" predsadnut, ale len "k nohe". Aport pusti aj ked ide k nohe. Proste meter predo mnou skonci. Vynimocne sa podari, ze ked je pri mne tak si ho stihnem vziat z papule skor, nez ho pusti na zem. Povel pusti ani nemusim pouzit. Ten ovlada na 100%. Teraz ma to az stve. Natahovat o aport sa podari malokedy, resp. vzdy, ale az po tom ako ho pusti na zem.
Teraz ma napadlo, ze zajtra sa skusim otocit chrbtom a rukou len naznacim k nohe, ked pobezi spat a bude este daleko. On vie, ze si ma sadnut a na tych prechodoch s pet flasou to funguje, len sa bojim, ze ako sa pozrem na aport, tak bude na zemi.
Btw, povel "drz" ho zacinam ucit, mozno som nieco pri vyucbe popreskakoval a v tom je problem.
Na cvicaku sme v zivote neboli, ale na jar sa chystam.