zopz píše:Asitak - bud taky laskavy a odid z tejto temy - na to aby si si rozoberal Jara, si si zalozil vlastnu. Nezalozila som ju preto aby sem behali anonymy. Ked nie si slusny ty, necakaj to odo mna. Dakujem, ze tu uz nebudes rozoberat svoje osobne boje.
Ja rozoberam besnotu, a o tej je táto téma. Si admin alebo moderátor? Alebo o tom kam kto môže písať rozhoduje zakladateľ témy? Nikde som nič také nečítal. Anonymný? Tebe nestači že píšem v mužskom rode a pýtaš sa na moje pohlavie? Tak tam si ty práve poriadne OFF TOPIC. Zaujmavé že ešte nedávno si písala že v prihlasovaní nie je povinné bydlisko a podobné kraviny a načo ich odo mňa pýtajú. Myslím že ani pohlavie tam nebolo povinné vypísať. Nehnevaj sa ale ty si úplne mimo tém v ktorých sa po mojom pohlaví zháňaš! Ja sa držím témy besnota. Naozaj nemôžem za to že si nejaký de.bil vymyslí besnotu u psa a potom to nevie vysvetliť. Naozaj nemôžem za to že to je ten istý bl.bec čo po lesoch protizákonne strieľa psov. Ty si zistila že tu musíš viť so svorkou inak ťa neakceptujú. Tak si tu nahoď tému aby si si do nej písala a začali ťa opäť medzi seba brať. Mňa anonyma nemusíš zastávať mne je to niekde... Osud tých zastrelených psov by ťa mal trápiť. Lebo ľudia čo tu píšu to berú tak že z cudzieho krv netečie.
Na mňa sa ty pekne vykašli, ak ťa naozaj nezaújma osud psov ktorých on zastrelil-mimochodom neboli len štyria, tak by ťa malo zaújmať že ak mu tu schválite že to urobil tak ako urobil tak môžete čakať že to urobí znova a nielen on ale aj jeho parťaáci s ktorými sa smeje že psíčkarom protizákonne psa zabije a oni sú ešte na jeho strane.
Mne Váš Jarinko ani jedného psa nezabil. Ak by tak spravil tak by to veľmi obanoval. A tak ako on potrestal psa za hlúposť majiteľa ja by som potrestal niekoho kto mimo priechod prebehol a potom by som vykrikoval že si toho fagana mal lepšie vychovať a mal použiť priechod
Dovolil som si v tvojej téme písať aj iné ako o besnote keďže ty môžes v iných témach rozoberať moje pohlavie...
Dajte mi tu BAN lebo aj tak si tu pripadam ako na serveri zabicosahybe.sk a zvaľ to na majiteľa
Vám vôbec nedošlo že ten pes pokiaľ nerobil to čo je evidenté že nerobil vôbec ani majiteľa nemusel mať. Ten pes mohol mať majiteľa stovky kilometrov ďaleko a mohol byť zabehnutý, ale vy tu nejaké hovä.do budete obhajovať. Teraz som vééééľmi urazil zvieratá. Tomu idiotovi nestojíte ani za to aby Vám povedal ako to bolo s tou besnotou....
Rozoberáte moje príspevky ale ja nehodlám byť diplomat ja. Ak Vás nezaújma pravda tak mi tu zakážte vstup a ďalej si tu píšte hĺuposti, keď je z 200 príspevkov 180 mimo tému a aj tak Vám to nevadí.
Zahlasujte aby ma moderátor vyhodil a môžete si ďalej rozoberať hlúposti . Aj tak to tu nie je o psoch a láske k živému.