Leopardí pes CATAHOULA

Sem môžete pridávať inzeráty len ak ste zaregistrovaní.

Leopardí pes CATAHOULA

Poslaťod Lucinda » 4. Nov 2008, 23:16

Predám 6-týždňové šteniatka jedinečného plemena LABAHOULA, krížený zlatý retriever s leopardím lousianskym psom(CATAHOULA). šteniatka zdravé, prítulné, s vysokým potenciálom. Odčervené, zabezpečím kompletné prvé očkovanie. Cena dohodou. Všetko samci, farby rôzne.
pre zhliadnutie fotografíí navštívte prosím našu stránku http://www.halusky.estranky.cz
KONTAKT 0903 340 715
Najdete nas v Kosiciach.
Lucinda

Poslaťod Silwuska » 11. Nov 2008, 11:17

Zaujmave..."vyrobis" krizence, das im nazov a este to chces predavat za prachy...niektory ludia uz naozaj nevedia co od dobroty....co nemas ruky?? nemozes si skusit manualne zarabat??
Obrázok užívateľa
Silwuska

Poslaťod lucik » 17. Nov 2008, 17:43

a preco sa to vola Labahoula, ked je to zlaty retriever s catahoulom?
Obrázok užívateľa
lucik

Ehm ehm...

Poslaťod Lucinda » 7. Dec 2008, 22:48

Budem vás musieť sklamať, lebo ja som ich nevyrobila. Je to dielo prírody. A okrem toho, predávam ic hza symbolickú cenu, niektoré boli rozdané zadarmo :)
Lucinda

Poslaťod Amaguk » 8. Dec 2008, 15:05

je chore vydavat krizence z nahodneho krytia za jedinecne plemeno :evil:
aj tak dufam, ze najdu pekny novy domov, bude to pre ne isto lepsie

btw, a preco sa predmet temy vola Catahoula? :neviem:
Obrázok užívateľa
Amaguk

Poslaťod Mirra Starr » 9. Dec 2008, 18:55

Dievčatá, naozaj sa mi zdá, že to so svojim pripomienkovaním na niektorých miestach už riadne preháňate. Nič v zlom, ale inzercia slúži na inzerovanie a zadávateľ inzerátu vie, prečo píše to alebo ono, pričom je v jeho záujme nájsť šteňatám dobrý domov, no Vy samozrejme musíte do toho rýpať a pýtať sa s prepáčením nezmyselné otázky, na ktoré neviem, či vlastne vôbec čakáte odpovede, lebo nech by Vám človek odpovedal čokoľvek, tak spokojné asi nebudete.

Viete samy dobre, že skríženie dvoch plemien sa často proste pritrafí, je zbytočné z toho niekoho viniť - už sa stalo a neodstane sa.

Zadávateľ/ka inzerátu ruky isto má, keď ho napísala, a určite sa vie uživiť či už manuálne alebo duševne a okrem toho je naprosto bežná vec, že človek, ktorý sa netopí v peniazoch, za určitú symbolickú sumu predáva šteniatka hoci aj krížené, pretože veterinárna starostlivosť a krmivo niečo stoja a kto nemá peňazí nazvyš, tak tomu pomôže aj 300,- alebo 500,- alebo hoci aj 1.000,- SKK za šteniatko, ktoré dal očkovať, odčerviť, kŕmi ho a pod. Sú s nimi predsa spojené veľké výdavky, to vie predsa každý.

Inzerátu dala taký názov asi preto, aby bol pútavejší, aby ho otvorilo viac ľudí, a tým pádom sa jej ľahšie a rýchlejšie podarilo šteniatka dať do nových domovov. Je to pre ich dobro a v ich záujme, takže neviem, čo furt musíte riešiť. Navyše spojenie zlatý retriever x catahoula je z určitého pohľadu ešte zaujímavejšie a nevšednenšie ako catahoula x catahoula alebo zlatý retriever x zlatý retriever, pretože je to naozaj niečo jedinečné, čo možno na Slovensku ešte nebolo (hoci nechtiac), takže kto chce jedinčného psíka a nechce zaň vyvaliť kopu peňazí, tak isto uvíta šteniatko z takéhoto zaujímavého spojenia. Je podľa môjho názoru veľmi nesprávne a diskriminujúce velebiť iba psov s PP a všetko ostatné považovať za "odpad" alebo "omyl" a furt rýpať do ľudí, ktorí majú iné štence než čistokrvné s PP, lebo keď sú už raz na svete, tak je logické, že normálny človek sa im bude snažiť nájsť čo najlepší domov, pretože každý pes ho potrebuje, pes nevie, či on má alebo nemá PP a nevidí dôvod na to, prečo by mal byť pre svojho človeka niečo menej bez "papierov". Úprimne ma už unavuje, keď všade čítam tie narážky a urážky psov bez PP a krížencov, pripomína mi to filozofiu jedného uja z fúzikmi z rokov 1938-1943, kedy sa usilovalo o "čistú rasu", o "čistý pôvod" a neviem čo ešte, Vy teraz robíte (asi nechtiac) niečo veľmi podobné.

A labahoula sa akože volá možno preto, lebo má krásne labky, však ako keby to nebolo jedno! :D Trošku by Vám nezaškodilo, keby ste sa spamätali a začali pomáhať tam, kde je to naozaj treba. Energie aj guráže máte na to dosť, takže sa stačí trošku preorientovať.

Kľudne ma neznášajte, nenáviďte, onálepkujte a dajte ma do svojej nemilosti aj na dogfóre, nech sa páči.

To bol môj názor, neznášam nespravodlivosť a zbytočné uštipačné poznámky, ktorých ste mali všade až-až, takže som si dovolila obrániť niekoho, kto si to zaslúži - krásne štence z nevšedného spojenia, ktorým držím zo všetkých síl palce.

The End.
Obrázok užívateľa
Mirra Starr

Poslaťod Amaguk » 10. Dec 2008, 19:39

nic neprehanam, do nikoho nespravodlivo nerypem, zadavatelka zamerne zavadza svojich zakaznikov, skoda ze to nevidis

a na tom nezmeni nic ani tvoja plamenna obhajoba

s prednasku o "rase" places na zlom hrobe, mala by si ju adresovat
zadavatelke, nie nam, my tvrdime, ze ma proste krizencov a nie nove plemeno, ako to tvrdi ona (davam ti najma do pozornosti sekciu "o rase" na jej stranke)

ale zase chapem ze, cloveku sa tie dojmy s pojmami obcas v tom spravodlivom rozhorceni pomotaju
:roll:

dalsi obsah tvojho elaboratu nema vyznam nejako blizsie komentovat, sudny clovek si utvori svoj nazor sam...
a ja sa idem sa venovat niecomu uzitocnejsiemu 8)

P.S. mala som krizenca SH a nemeckeho spica. za ake plemeno som ho podla teba mala vydavat? :lol:

(btw, mas chybu v datume konca vlady uja s fuzikmi)
Obrázok užívateľa
Amaguk

Poslaťod Silwuska » 11. Dec 2008, 8:37

Starr vies mne vlastne ide len o to, aby som ju zhodila, lebo mi to je vlastne konkurencia, lebo ja chcem predavat bradvecikov, ale pozor su to cista rasa, biela plet a modre oci, ziadna nahrazka :roll:

Sorry ale tu si tak uzasne prestrelila ze viac sa to uz ani neda...mne nevadi ze holka sa snazi udat steniatka, OK, ved si ich nenecha ale staci si preluskat jej stranku a naozaj mi to nevyznieva moc ako "nahodne" spojenie...a vydavat nieco za "oblubene americke plemeno" je KLAMSTVO jak vrata do stodoly...a nehovor mi ze to treba ponat ako recesiu, dobre vieme ako sa "bezny" clovek necha opit rozkom, ludia co nemaju informacie uveria vsetkemu...ale fain, pokial sa hodlas zastavat klamarov tak to je cisto tvoja vec... :roll:
Obrázok užívateľa
Silwuska

Späť na Psy -predaj

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia