keď mi niekto povie, že má inteligentného psa, hneď viem, že ho nezvláda a nevie si k nemu nájsť správny prístupZolo píše:keď dnes počujem o "najinteligentnejšom " plemene (a je jedno, ktoré plemeno sa za také vydáva) prinúti ma to jedine tak k ironickému úsmevu.
Za akým účelom boli RR k nám importované a pre akú skupinu obyvateľstva?beira píše:RR je hlavne polovne plemeno... Osud RR vsak ako aj osud mnohych inych plemien je taky, ze sa meni na plemeno spolocenske a nie vsetci vedia, do coho idu a potom su tu psy "neovladatelne"...
DKo píše:Za akým účelom boli RR k nám importované a pre akú skupinu obyvateľstva?beira píše:RR je hlavne polovne plemeno... Osud RR vsak ako aj osud mnohych inych plemien je taky, ze sa meni na plemeno spolocenske a nie vsetci vedia, do coho idu a potom su tu psy "neovladatelne"...
DKo píše:ohľadom RR si zbytočne precitlivelá a bojíš sa pravdy, pekný sobotný večerbeira píše:rovno mi urob aj psychologicky profil
cosi velmi podobne som uz pocula z ust istej majitelky RR a mne dost blizkej osoby. Ani knihy ani mnohi chovatelia bohuzial nepovedia tie "negativa" plemena. Ale ona by aj napriek tomu vsetkemu este jedneho RR k tomu svojmu prijalabeira píše:Trocha vody na tvoj mlyn: keby som bola vopred vedela, co ma skutocne caka, a teraz nehovorim len o vychove, ale o tom vsetkom, co s RR suvisi, asi by som sa bola rozhodla pre ine plemeno... lenze ked sa clovek do niecoho raz dostane... Babizne by som uz nevymenila ani za superpsa...
sykorka sa urcite citila fajn, ked sa 5h hriala vo vykurenom byte na garnizi... urcite este nebola tma, ked sa vratil ivan bohatier a vypustil ju do mrazu najst si nejaku vecerueva_ivan píše:vcera nam do domu vletela sykorka. stav pretrvaval asi 5 hodin
...repr^zent píše:sykorka sa urcite citila fajn, ked sa 5h hriala vo vykurenom byte na garnizi... urcite este nebola tma, ked sa vratil ivan bohatier a vypustil ju do mrazu najst si nejaku vecerueva_ivan píše:vcera nam do domu vletela sykorka. stav pretrvaval asi 5 hodin
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia